Ter zake? 038 – 202 2252
Terzake (logo)
Home / Techniek / Modules in Excel

Excelmodules

Hoe werkt het, Excelmodules?

Veel mensen werken met formules in Excel. Ze zijn zich er niet van bewust dat er nog een hele programmeeromgeving achter Excel zit: Visual Basics for Application (VBA). Deze programmeertaal maakt het mogelijk dat er nieuwe functies geprogrammeerd kunnen worden die normaal niet in Excel aanwezig zijn. Door met VBA aan de slag te gaan kan Terzake voor u Excelmodules ontwerpen die helemaal aangepast zijn aan uw bedrijf, proces en behoefte.


Wat bieden onze Excelmodules u?

Elke organisatie bevat veel processen die de basis zijn van soepele bedrijfsvoering. Hier zijn veel data aan gerelateerd die vaak worden opgeslagen en beheert in Excel. Dat is handig, maar kan veel handiger. Onze Excelmodules geven overzicht in uw gegevens en efficiëntie in uw proces. Een door Terzake op maat geprogrammeerde module biedt u tijdsbesparing en verkleint de kans op fouten in uw registraties aanzienlijk.


Waarom onze klanten kiezen voor een geprogrammeerd Excelbestand:

  • Het is gebruiksvriendelijk, de module leidt u door alle gegevens die ingevoerd moeten worden. U hoeft niet zelf de losse velden in een groot en daardoor onoverzichtelijk Excelbestand op te zoeken, dit doet onze de module voor u. Hierdoor wordt de kans op fouten aanzienlijk verkleind. Zeker als er meer mensen in hetzelfde bestand werken, zorgt een Excelmodule ervoor dat iedereen op dezelfde manier data invoert.
  • Excelmodules zijn een tijdsbesparend alternatief. Op maat gemaakte Excelmodules leveren een uniforme output, zoals offertes of klachtafhandelingen. Deze worden automatisch voorzien van dezelfde lay-out, zodat u zich daar niet mee bezig hoeft te houden. De mogelijkheden zijn verstrekkend. De module kan automatische e-mailberichten genereren en verzenden met Outlook. Daarnaast kan de module bijvoorbeeld ook uw mappenstructuur beheren.
  • Onze Excelmodules zorgen ervoor dat uw data gestroomlijnd geïntegreerd worden in het gehele proces van uw bedrijf.